facebook tracking
Avdelning

Mindcamp Stockholm

Connect

Mindcamp är ett intelligent IT-konsultföretag som startade 2010 inriktat mot beslutsstöd (Business Intelligence). Vi har kontor i Göteborg och Stockholm, men ofta sitter vi på plats hos våra kunder. Oavsett var vi befinner oss så jobbar vi främst med beslutsstödsverktyget QlikView.

Våra konsulter är orsaken till varför Mindcamp är ett smart företag. Varje konsult har unika kunskaper och kompetenser och det är det som leder till värdefulla lösningar för våra kunder. Vi växer hela tiden och idag är vi sex medarbetare i Stockholm med kunder i vitt skilda branscher. Vi är ett gäng engagerade kollegor som brinner för att göra det enkelt och snabbt för dig att fatta rätt beslut.

Vill du bli en av oss?

Arbetsplats & kultur

Det är viktigt för oss att dina idéer, tankar och kompetens får utrymme i både vardagen och för framtiden. Därför undviker vi stelbenta möten eller ineffektiva rutiner utan främjar ett öppet klimat och trevliga sätt att mötas (t ex gemensamma fredagsfrukostar). Vi tror också på en stor inre motivation genom ansvar. Därför får varje medarbetare stor autonomi över sin tid, sina kunder och projekt. Och livet går inte på rutin. Därför har vi en lönemodell som vi tror är unik och anpassningsbar till ditt liv just nu.

Jobbar du redan på Mindcamp?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mindcamp.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor